Buikmassage

Buikmassage

Er zijn veel verschillende technieken, welke techniek of technieken er toegepast zullen worden is afhankelijk van de klacht/hulpvraag.
Meestal bestaat een behandeling uit een combinatie van massagetechnieken.

Wat is het?

Een buikmassage heeft een sterke werking omdat de buik het vitale centrum van de mens is, in het midden van het lichaam ligt en bovendien zeer nauw verbonden is met de psyche, de adem(haling) en het lichaamsbewustzijn.

Hoe werkt het?

De massagetechnieken voor deze massage zijn afgestemd op het gebied. Met veel zorg en weinig druk, omdat het rechtstreeks op de organen van de buik wordt uitgevoerd.

Waarvoor?

  • Prikkelbare darmsyndroom (PDS)
  • Constipatie
  • Diarree

Wat doet het?

Het buikgebied wordt beter doorbloedt, waardoor met name de spijsvertering gestimuleerd wordt. Via de reflexzones wordt het hele lichaam, waaronder de bloedsomloop en immuunsysteem gestimuleerd. Het is geestelijk ontspannend door de rustige behandeling in combinatie met de communicatie tussen lichaam en geest, verdwijnen onrust, zenuwachtigheid en andere stress-symptomen.

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op

Tijdens behandelingen ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. 

Graag een bericht achterlaten op de voicemail of een bericht sturen per e-mail, sms of whatsapp. Ik zal zo spoedig mogelijk het bericht beantwoorden.

  

Contact

logo dia

Ingrid Boers
Horstlandenpark 53
5709 MC Helmond

+31 (0) 611 070 387

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 70967938 / btw-id: NL00187787B25


┬ę Re You - Website: Van Dongen Design - Inloggen