Rugpijnmassage

Rugpijn massage

Er zijn veel verschillende technieken, welke techniek of technieken er toegepast zullen worden is afhankelijk van de klacht/hulpvraag.
Meestal bestaat een behandeling uit een combinatie van massagetechnieken.

Wat is het?

Bij het merendeel van de rugklachten is er geen specifieke lichamelijke oorzaak aantoonbaar. De rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werk gebonden zijn. Vaak zijn verkeerde houding en/of bewegingen oorzaken van lage rugklachten. Deze houdingen en/of bewegingen leiden tot overbelasting van spieren en gewrichten. Dit alles heeft te maken met belasting en belastbaarheid. Psychosociale factoren spelen vaak een rol. De aanwezigheid van deze factoren leidt tot een (tijdelijk) verminderde belastbaarheid en kan zo zorgen voor het ontstaan, onderhouden of verergeren van (lage rug) klachten.

Hoe werkt het?

Omdat geen enkel persoon of klacht hetzelfde is zal er naar gelang de klacht een combinatie van technieken worden gebruikt die het beste bij de hulpvraag passen.

Waarvoor?

Aspecifieke rugklachten

Wat doet het?

Verlichten van de rugklachten.

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op

Tijdens behandelingen ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. 

Graag een bericht achterlaten op de voicemail of een bericht sturen per e-mail, sms of whatsapp. Ik zal zo spoedig mogelijk het bericht beantwoorden.

  

Contact

logo dia

Ingrid Boers
Horstlandenpark 53
5709 MC Helmond

+31 (0) 611 070 387

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

KvK: 70967938 / btw-id: NL00187787B25


┬ę Re You - Website: Van Dongen Design - Inloggen